Verse baby hapjes maken

Als trotse ouders van 2 kinderen hebben wij de Philips Avent Stomer-Blender  uitvoerig gebruikt en zijn we buitengewoon positief verrast. Dit apparaat heeft niet alleen ons dagelijks leven vereenvoudigd, maar ook gezorgd voor gezonde en smakelijke voeding voor onze kleintje. 

Waarom de Avent Stomer-Blender gebruiken?

  • Gezond en Gemakkelijk: De mogelijkheid om zowel te stomen als te blenden maakt het bereiden van zelfgemaakte babyvoeding een fluitje van een cent. Het stomen behoudt voedingsstoffen en smaken voor optimale voeding.

  • Tijdsbesparing: Met de gecombineerde stoom- en blendfunctie besparen we tijd en moeite. Geen gedoe met meerdere apparaten en potten meer.

  • Intuïtieve Bediening: De eenvoudige bediening maakt dit apparaat perfect voor drukke ouders. Zelfs als je geen keukenexpert bent, kun je moeiteloos gezonde maaltijden bereiden.

  • Gladde Consistentie: Dankzij het krachtige blending-mechanisme krijgen we elke keer een zijdezachte consistentie, ideaal voor baby's eerste hapjes.

  • Eenvoudige Reiniging: Het schoonmaken van dit apparaat is een makkie. Onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, wat ons kostbare tijd bespaart.

  • Duurzaamheid en Kwaliteit: We kunnen gerust stellen dat de Philips Avent Stomer-Blender gebouwd is om lang mee te gaan. De duurzaamheid geeft ons vertrouwen voor langdurig gebruik.

Keuze uit 2 types 

De Philips Avent SCF883/01 Stomer-Blender biedt enkele extra functies en aanpassingsmogelijkheden ten opzichte van de SCF870/20 Stomer-Blender. Hier zijn de belangrijkste verschillen en voordelen van de SCF883/01:

 

Philips Avent SCF883/01 Stomer-Blender:

  • Flexibel Ontwerp: De SCF883/01 is ontworpen met een flexibel ontwerp waarmee je zowel kleine als grote porties babyvoeding kunt bereiden. Dit is handig als je verschillende portiegroottes wilt aanpassen aan de behoeften van je groeiende kleintje.

  • Meerdere Functies: Deze Stomer-Blender biedt verschillende functies, waaronder stomen, blenden en ontdooien. Dit maakt het mogelijk om een bredere variëteit aan voedingsmiddelen te bereiden, zoals warme maaltijden en bevroren ingrediënten.

  • Aanpassingsmogelijkheden: Met de SCF883/01 kun je de bereidingsinstellingen aanpassen aan je voorkeuren en behoeften. Dit is ideaal voor ouders die graag meer controle willen over de textuur en consistentie van de babyvoeding.

  • Grotere Flexibiliteit: Dankzij de mogelijkheid om grotere porties te bereiden en de aanpassingsmogelijkheden, biedt de SCF883/01 een grotere flexibiliteit bij het voorbereiden van maaltijden voor je kleintje.

Kortom, de Philips Avent SCF883/01 Stomer-Blender biedt extra veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden ten opzichte van de SCF870/20 Stomer-Blender. Het is een uitstekende keuze voor ouders die graag meer controle willen hebben over de grootte en textuur van de babyvoeding, en die graag een breder scala aan voedingsmiddelen willen bereiden.

 

Dit apparaat heeft ons veel gemak en plezier gegeven bij het maken van verse babyhapjes. We hebben de vrijheid om gezonde, zelfgemaakte maaltijden te bereiden zonder concessies te doen aan voedzaamheid en smaak. De Philips Avent Stomer-Blender heeft onze verwachtingen overtroffen en heeft zichzelf bewezen als een onmisbare metgezel voor ouders die streven naar praktisch, gezond en heerlijk eten voor hun kleintje. Bekijk ook eens onze blog post over de Avent Stomer-Blender.

Zelf babyhapjes maken | Super makkelijk met de Avent steamer blender

Als ouder weet je dat het introduceren van vast voedsel aan je kleintje een avontuur op zich is. Maar het kan een stuk eenvoudiger en plezieriger worden gemaakt dankzij de Philips Avent Stomer Blender. Dit handige apparaat combineert op meesterlijke wijze stomen en blenden in één, waardoor het bereiden van heerlijke en voedzame hapjes voor je kleintje een fluitje van een cent wordt, zelfs voor de drukste ouders.

Lees meer »

Opvolgmelk | Voordelen van geitenmelk

Wanneer het gaat om de voeding van pasgeborenen en jonge baby's, is er geen compromis mogelijk. Ouders streven altijd naar de beste opties voor hun kleintjes. Een recentelijk onderwerp van discussie is de keuze tussen opvolgmelk van geiten en die van koeien. In deze blogpost zullen we de voordelen van opvolgmelk van geiten onderzoeken en overwegen of het werkelijk een betere optie is voor baby's.

Lees meer »